неділю, 25 серпня 2019 р.

СІМІки ОК Південь в таборі «Південний редут»

Третій рік поспіль в Одесі за сприяння департаменту освіти й науки ООДА відбувається дитячо-юнацьке патріотичне таборування козацького спрямування «Південний редут». Табір створений як адаптована версія пластунсько-скаутського руху та дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(Джура). Навчатися військовій справі і суміжним дисциплінам та демонструвати свою майстерність у змаганнях учасники зможуть 5 днів поспіль.

Програма табору - кажуть організатори - дуже насичена і різнопланова.
У ній є як музично-літературні заходи, де вивчається краса рідного слова й пісні, так і різноманітні змагання для розуму й тіла - на кмітливість, спритність і витривалість. Крім того - інтерактивий вишкіл, який проводять справжні розвідники одного з підрозділів ЗСУ, в процесі цього діти вивчають правила поводження зі зброєю, тактичне пересування на місцевості, розгортання пунктів стеження і подолання водних перешкод та підготовка з тактичної медицини.
З нагоди 28 річниці Незалежності учасники таборування «Південний редут» провели урочистий флеш-моб, до нього долучились близько 350 дітей зі стаціонарних таборів ДЦ Молода Гвардія і військовослужбовці ОК «Південь». Учасники флешмобу впевнені – Україна варта кращої долі, тож обіцяють не опускати рук, що тримають нині український прапор і боротися до перемоги за свою волю та Незалежність.

Немає коментарів:

Дописати коментар