четвер, 26 вересня 2019 р.

Соціокультурна діяльність:від теорії до практики

Викладачі кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності ТНЕУ разом із студентами першого й четвертого курсів спеціальностей "Менеджмент соціокультурної діяльності" та "Інформаційна аналітика та PR-технології" були запрошені до участі в пресконференції, присвяченій впровадженню проєкту "Створення музею-скансену черняхівської культури. Перші кроки". Інформаційний захід відбувся 25 вересня у бібліотеці-музеї "Літературне Тернопілля".
Перед присутніми виступили Віктор Пулька, заступник Байковецького сільського голови; Богдан Строцень, археолог; Володимир Ханас, представник Тернопільської кінокомісії, один з авторів фільму про Чернелево-Руське поховання готів. Модерував пресконференцію Михайло Лисевич.
Захід було приурочено проєкту Байковецької громади щодо проведення 9-11 жовтня міжнародного форуму археологів, який отримав підтримку Міністерства культури України в рамках конкурсу "Малі міста - великі враження". Також обговорювались плани щодо створення музею-скансену на території села Чернелів-Руський. Студенти висловили думку, що такий просвітницький проєкт буде цікавий їх одноліткам і сприятиме популяризації історії та культури Тернопілля серед молоді.
Кафедра інформаційної та соціокультурної діяльності ТНЕУ

Немає коментарів:

Дописати коментар