четвер, 13 лютого 2020 р.

Завершилися збори зі стратегічних комунікацій

Другий день навчання військовослужбовців прес-центрів і прес-служб, офіцерів цивільно-військового співробітництва та інших служб, які контактують з громадськістю, завершився виступом командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України та врученням нагород і відзнак кращим фахівцям.
Навчання прес-офіцерів проходило у першій половині дня під головуванням начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних Військ підполковника Івана Арєф’єва,
який сказав:
– Пошук оптимальних шляхів розвитку демократичного контролю громадянським суспільством процесів реформування Збройних Сил України є однією з визначальних рис багатогранного процесу суспільно-політичних трансформацій, що відбуваються в Україні. Важливе місце в процесі демократичного розвитку займає проблема взаємодії армії та інститутів громадянського суспільства.

У системі відносин «армія – громадянське суспільство» особливого значення набуває взаємодія між офіцерами, сержантами і солдатами прес-служб і служб зв’язків з громадськістю, з одного боку, та журналістами мас-медіа – незалежними «контролерами» та основними каналами комунікації у суспільстві, з іншого.

На другий день навчання обговорювалася взаємодія прес-офіцерів з мас-медіа – як в ООС, так і ППД. Піднімали питання підбору помічників та створення кореспондентської мережі.

Присутні на навчанні військовослужбовці прес-центрів і прес-служб активно обговорювали основні проблеми, які виникають у роботі, та способи їх розв’язання.

У заході також взяв участь представник Генерального штабу ЗС України полковник Юзеф Венскович, який прочитав лекцію щодо розвитку та оптимізації структури зв’язків з громадськістю Збройних Сил України.

На закінчення навчальних зборів усіх прибулих військовослужбовців різних напрямів стратегічних комунікацій знову зібрали разом, – у Великій залі Командування, – де їх привітав командувач Сухопутних Військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Сирський, який вручив кращим фахівцям відзнаки, подарунки і нагороди. Він підкреслив:

– Якість вашої взаємодії з громадськістю, а отже достатня поінформованість громадян про процеси в Збройних Силах у часі російсько-української війни, яка сьогодні триває на Донбасі, суттєво залежить не лише від активності та професійності журналістів, але у більшій мірі від знання вами та використання ефективних форм комунікації під час підготовки журналістами своїх матеріалів.

1 коментар:

  1. You should see how my pal Wesley Virgin's tale begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    You see, Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "mind control" secrets that the government and others used to obtain whatever they want.

    These are the same SECRETS tons of celebrities (notably those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become wealthy and successful.

    You probably know that you use less than 10% of your brain.

    That's really because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps this thought has even taken place INSIDE your very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while driving an unregistered, trash bucket of a car without a driver's license and with $3 on his bank card.

    "I'm so fed up with living payroll to payroll! When will I get my big break?"

    You've taken part in those thoughts, ain't it right?

    Your success story is waiting to be written. You just need to take a leap of faith in YOURSELF.

    CLICK HERE To Find Out How To Become A MILLIONAIRE

    ВідповістиВидалити