середу, 3 червня 2020 р.

Правда про Одеську кіностудію

Хто намагається знищити Одеську кіностудію та українське кіно?
Під стінами Одеської кіностудії безпрецедентно велике скупчення преси і ворожо налаштованих активістів. Приводом стала інформація про майбутнє призначення Олександра Ткаченка на посаду Міністра культури, а також поширена неправдива інформація про житлову забудову на території кіностудії.
Замовність цієї "акції" - очевидна.

У нашої кінокомісії є добрий і тривалий досвід співпраці з флагманом української кіноіндустрії, отож ми володіємо достовірною інформацією, якою хочемо поділитися з вами та висловити підтримку свої партнерам та друзям.
Одеська кіностудія достатньо активна на ринку кіно. До прикладу стала лідером 11 конкурсного відбору Держкіно. Останні фільми, які вийшли в копродукції за участі ОК “Червоний”, “Зрадник”, “Тарас. Повернення”, “Червоний. Без лінії фронту”, “Антон”, «Гешев», «В долині від берега», Іванова, 45. За останні три роки як власне виробництво, так і в копродукції знято 14 фільмів і серіалів. У 2019 році вироблялись і на даний момент завершені: історичний пригодницький фільм «Фортеця Хаджибей» режисера. К.Коновалова. Цей фільм знімався за підтримки нашої кінокомісії.І ми з нетерпінням чекаємо на прем’єру в жовтні.
Завершено також дебютний фільм Д.Косигіна «Полум’яна річка» і він буде приймати участь в багатьох фестивалях. Нині триває робота над фільмом «Тепер я турок, не козак» (реж. В.Новак). Одеська кіностудія активно підтримує свою славу місця де відкриваються нові таланти – минулого року пройшов конкурс ім. Кіри Муратової для молодих кіномитців. За 15 років державно-приватного партнерства кіностудія зберегла свою територію, ніяких забудов немає, фільми виробляються. За всі роки незалежності держава не інвестувала в кіностудію жодної гривні. Діяльність і ремонти - все за рахунок приватного акціонера Приклад як держава управляє - дві державні кіностудії Укркінохроніка та Національна кінематика, територію яких «віджали» і уже планують будівництво житлових будинків. Власне криза довкола національного центру Довженка залишилась поза увагою ЗМІ. Відтак, небезпідставно виникає питання : хто замовник цих безчинств?
Кінокомісія: Правда про Одеську кіностудію:

Немає коментарів:

Дописати коментар