понеділок, 15 березня 2021 р.

Рідні обгорілих від вибуху газу просять про допомогу

 Дмитро та Олег Мудрі перебувають в реанімації Центру термічної травми та пластичної хірургії у Львові. Їх доправили туди реанімобілями із Тернопільської лікарні швидкої допомоги.

Ми поспілкувалися з мамою 24-річного Дмитра, відомою у Тернополі громадською активісткою, журналісткою Оленою Мудрою. Олена постійно плаче, і її син, і колишній чоловік Олег у дуже важкому стані. Особливо критичні перші три доби, кажуть медики. Адже ураження дуже глибокі. У сина Олени Дмитра 84 відсотки опіків тіла, в Олега – 90.


Родина сама купує всі необхідні медикаменти. У день на кожного потрібно мінімум 10 тисяч гривень.
Нагадаємо, трагедія сталася 11 березня. Об 11 годині 52 хв. до рятувальників надійшло повідомлення про вибух газу та пожежу в приватному будинку у Тернополі на вул. Самчука. Пожежу ліквідували за 10 хвилин, але вогонь встиг наробити великої біди. Обгоріли батько і син. Швидше всього, як зазначає Олена, Діма з Олегом виносили з палаючого приміщення двох малюків: дворічного та шестирічного синів Олега від другого шлюбу.
Що стало причиною вибуху, поки що досі невідомо. Можливо, був десь витік газу. Ймовірно, каже Олена, Діма хотів заварити чай, підніс запалений сірник до газової плити і – рвонуло.
Дружина Олега також у Львові. Рідні просять про наші молитви для сина та батька. А ще, просить Олена, можливо хтось знає про новітні технології лікування таких обширних опіків. Адже за кордоном існують так звані банки шкіри. У передових опікових центрах світу застосовується регенерація шкіри після опіків за допомогою клітинних технологій.
Олена щиро дякує усім, хто здав кров для Діми та Олега, підтримав коштами. Утім, родині і зараз дуже потрібна фінансова допомога. Не будьмо байдужими. Багато хто з тернополян знає Олену Мудру особисто. Підтримаймо її, підтримаймо Діму та Олега.
Контактний телефон Олени: (067) 945 22 55.

Номер картки: 

5168 7451 0400 3022  або
4149 4393 1667 9731 – Олена Мудра (мати Дмитра), 

5168 7554 5985 3376 – Мудрий Павло Олегович (брат Дмитра).

Якшо технічні неполадки з переказом, пишить мамі або брату у приватні, можливі обмеження в добу по карті:
https://upload.facebook.com/elena.mudraya/

Наш День

1 коментар: