неділю, 6 березня 2022 р.

Московська інвазія України обурила цілий світ

Московська інвазія України обурила цілий світ. Демонстрації в Америці, в яких беруть участь звичайні американці українського і не-українського походження, під гаслом «Стій з Україною» продовжуються.
В суботу, 5-го березня, на славному «Таймс Сквер», що вважається неофіційним перехрестям не тільки міста Нью-Йорку, але і цілого світу, зібралося декілька тисяч українців, щоб гучно і публічно засудити Росію за немилосердну, криваву інвазію України та її воєнні злочини, скоєні на українських землях. Промовці та учасники вимагали, щоб Вашінгтон і НАТО закрили повітряний простір над Україною з думкою про те, що тоді кількість невинних українських жертв зменшиться. Учасники також вимагали, щоб США зупинила закуп нафти в Росії, що лише збільшує військову казну Москви. Вони наголошували на тьому, що московська інвазія України також загрожує незалежності сусідів України, в тому числі Польщі, Литві, Латвії та Естонії. Промовці пояснювали, що мир і стабільність в регіоні та у світі залежатиме від всебічної американської допомоги Україні та абсолютної перемоги над москалями.
Також були видно по цьому районі Нью-Йорку декілька моторкад з національними прапорами та різними анти-російськими і анти-путінськими плакатами, які сигналили свою підтримку демонстрантам.
Акція в центрі Нью-Йорку травала три години. Організатори протесту, громадська організація «Разом», заявила про те, що буде влаштовувати такі демонстрації в «Таймс Сквер» щодня.
Ігор Длябога

Немає коментарів:

Дописати коментар