суботу, 5 березня 2022 р.

Українські діти - заручники маньяка

Дорогі брати і сестри!

Українські діти стали заручниками кремлівського маньяка, який у своєму несамовитому безумстві вирішив перевершити Нерона, Калігулу, Гітлера...Московський цар Іван IV колись дістав прізвисько "Лютий", Путін матиме ще жахливіше – "Кровожерливий, кривавий, убивець невинних дітей". 

На руках Владіміра Путіна кров українських дітей, десятків тисяч невинних людей по цілому світі. Політики, котрі впродовж останніх літ зустрічались з Путіним, мали б затямити, що при рукостисканні з ним, кров убієнних з його рук в'їдається в їхню шкіру і проникає в тіло, отруюючи все єство. 

Кремлівський тиран, диктатор, вірний нащадок Лєніна-Сталіна, вихованець НКВД-КГБ уявив себе вершителем доль народів, націй та світу. Його закривавлений ніж нині піднісся над беззахисними українськими дітьми. Біблійний Ірод у страхові за свій трон убив невинних віфлеємських немовлят. Кремлівський Ірод вирішив убити всіх українських дітей і сплюндрувати навіть землю, на котрій їм судилося народитися і жити. 

Кремлівський Ірод вже перевершив біблійного.  Перший чигав на життя Ісуса і згинув. Другий чигає на життя українських діточок і згине так само, бо зло ніколи не буває без кари, бо кров невинних дітей кличе до помсти, і помста прийде – на Путіна, його посіпак і Московію. 

Криваві рахунки мають бути сплачені. Суд людський і Божий звершиться. Пекельний вогонь вже розпалено і кочегари сатани з нетерпінням чекають виняткового пацієнта – Владіміра Кривавого. А наших дітей ми захистимо обов’язково – для сьогодення і майбуття оновленої України, вільної і незалежної, даної нам Богом на щастя і добро. Ми відбудуємо зруйновані московитами наші міста і села, закладемо сади, парки і сквери, в котрих оселиться птаство і лунатиме сміх наших дітей – щасливих і благословенних Богом. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар