середу, 28 вересня 2022 р.

Віталій Остафійчук. Репортаж з Кракова

У світі є багато речей, подій та явищ, котрі важко надаються описам. Навіть, коли перо в руках маститого літератора. А от відчувати їх набагато простіше. Бо їх не потрібно пояснювати- написав у своєму блозі Volodymyr Khanas.
Tartan Army Sunshine Appeal - найдавніша благодійна організація, яка фінансується шотландськими футбольними вболівальниками з метою робити пожертви визначеним дитячим благодійним організаціям у кожній країні, де грає матчі національна збірна Шотландії з футболу.
Цього разу цією організацією стала тернопільська ГО "Бебіко" (голова Оля Гордієнко).
Разом з першим заступником Голови Асоціація футболу Тернопільщини Василь Заторський та головою КДК Віктор Михайлюк виконали доручення очільника головної футбольної організації області Тарас Юрик , котрий зараз боронить нашу країну на Сході України - та передали перед матчем у Кракові збірних України та Шотландії, представнику благодійників Кларку Гіллісу, Clark Gillies Подяки від АФТ українською та англійською мовами, футбольні щорічники чемпіонатів Тернопільщини , автором яких є Віталій Попович та м’яч Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football з автографами футболістів Нива Тернопіль.
P.S. До слова, на матчі були присутніми 2 тис. шотландських вболівальників.
P.P.S. Кларк, якому ми передавали сувеніри колись казав, що футбол це дуже важливо і для фанів тартанової армії він значить більше ніж життя. Але є речі - важливіші за футбол. Мабуть моя дружина Olha Ostafiichuk відчула саме це і з сльозами прослухала виконання стадіоном Гімну України
Більше відео та світлин за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар