пʼятниця, 8 вересня 2023 р.

"Барс" повертається у Чернівці

 

Незабаром у Чернівцях відбудеться прем'єрний показ фільму "БАРС"

Дякую, неймовірна Maria Yaremchuk 🤍
Дякую, Людина-позитив Volodymyr Khanas 🤍
Дякую хлопці зі знімальної групи 🤍
Дякую, пані Alla Megel 🤍
Дякую усім, завдяки кому цей фільм був створений!

Наталія Волошина


Друзі, триває робота над фільмом, героєм якого є Валерій КРАСНЯН (Барс) – доброволець, кіборг, військовослужбовець 107 ОБрТрО, Збройних сил України, учасник російсько-української війни з 2014 року. Кавалер орденів Данила Галицького та Народний Герой України.
Його називають одним із символів боротьби за Донецький аеропорт, його професійність, гідність та беззаперечна відданість справі викликають захоплення у всіх, хто знав Барса. Окрім участі в бойових діях, Барс активно та ефективно допомагав тим, хто боронив Україну - У 2015 році став керівником Центру допомоги учасникам АТО, був представником президента з питань учасників АТО та радником голови Чернівецької ОДА.
З початком повномасштабного російського вторгнення повернувся з-за кордону і вступив із лютого 2022 до лав Української Добровольчої Армії (очолив «Роту Барса» у рідному 5-му батальйоні), а влітку 2022 - до 107ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України. Учасник боїв за Київ, Харків та Харківщину. Загинув 24.11.2022 року під час виконання бойового завдання в Харківській області, підірвавшись на міні.
Така визначна особистість як Барс беззаперечно заслуговує на те, щоб його історію дізнались українці. Тож ми працюємо над створенням фільму, в наступних публікаціях познайомимо вас із творчою командою, родиною, побратимами та посестрами нашого героя, розповімо, як створювався фільм і, звісно, запросимо вас до його перегляду.

Немає коментарів:

Дописати коментар