четвер, 17 жовтня 2024 р.

"Деталі піщаного годинника" Миколи Горбаля

27 жовтня о 16:00 представляємо нове видання книги живої легенди, політв’язня радянських концтаборів, дисидента, шістдесятника, члена Української Гельсінської групи, народного депутата України ІІ-го скликання, поета і письменника Миколи Горбаля «Деталі піщаного годинника». Також під час зустрічі йтиметься і про інші книги автора, про його громадсько-політичну, правозахисну діяльність, цікаві історії з табірного життя. Запрошуємо всіх бажаючих. Подія відбудеться у Креативниому кластері «Nа пошті» (вул. Коперника, 4).

"Синьо-жовта стрічка" у Дубенському замку.

У Тернополі триває кіномарафон "Синьо-жовта стрічка". Під час якого безкоштовно показуватимуть сучасні документальні патріотичні стрічки.
Кіномарафон організувала громадська організація "Тернопільська кінокомісія" за підтримки Служби зв’язків з громадськістю Командування Сил тероборони "ТРО МЕДІА". Триватиме марафон 3 місяці. Кінопокази планують не лише в Тернополі, але й у Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській та Кіровоградській областях
Нині кіномарафон "Синьо-жовта стрічка" завітав у Дубенський замок. У тронній залі відбулась зустріч з організатором, керівником громадської організації "Тернопільська кінокомісія" Володимиром Ханасом.
Директор Державного історико-культурного заповідника міста Дубно Леонід Кичатий привітав гостя, принагідно нагадавши про участь експерта Ханаса і Заповідника у зйомках лицарської фентезі-казки "Джура Королечич" у Тараканівському форті та створенні документального фільму "Дубно. На скрижалях історії".
У рамках кінофестивалю дубенчани переглянули фільм «Остання фортеця Хаджибей», який зняла Одеська кіностудія за підтримки Тернопільської кінокомісії.

вівторок, 8 жовтня 2024 р.

"Творці без меж" запрошують

ПРЕС-АНОНС До уваги представників ЗМІ. 11 жовтня 2024 р. о 11:00 запрошуємо журналістів та інші зацікавлені сторони відвідати відкриття виставки колекції кращих художніх робіт, створених під час Арт-терапевтичних майстер класів в лікувальних закладах, воїнами ЗСУ, що перебувають на лікуванні після поранень. Разом із відкриттям виставки буде презентовано документальний фільм "Творці без меж". Захід відбудеться за адресою м. Тернопіль, вул. Руська, 6 в приміщенні ТНВК "Школа-ліцей 6 ім. Н. Яремчука".
 Організатори: Творче об’єднання «Нівроку» та Арт-студія Д. Р. за підтримки Українського культурного фонду. 

Призов напряму без ТЦК

Представники рекрутингу під час співбесіди в бригаді підберуть Вам кваліфікацію та запропонують вакантну посаду.
Відповідно до постанови, яку розробило Міністерство оборони та ухвалив Кабінет Міністрів України,
військові частини отримали право проводити мобілізацію резервістів та військовозобов'язаних, які добровільно бажають долучитися до війська.
Процедура доволі проста, Ви приходите до нас, обираєте посаду, пишете заяву, а далі ми все робимо за Вас.
Якщо цікавить, телефонуйте за номером:
+38 098 073 60 97
Чекаємо на Вас!

середа, 2 жовтня 2024 р.

“Книга-мандрівка” – Піксель боронить своє

Головне управління комунікацій Збройних Сил України у співпраці з Олегом “Фаготом” Михайлютою та Олександром “Фоззі” Сидоренком (учасниками гурту ТНМК) і популярним культурно-освітнім проєктом “Книга-мандрівка. Україна” представляють відеокліп на пісню “Піксель боронить своє”. Прем’єра трека приурочена до Дня захисників і захисниць України.