вівторок, 22 жовтня 2024 р.

Молитва за Україну і народ

 Милосердний і довготерпеливий Боже, змилуйся над моїм (радше Твоїм) многостраждальним народом, просвіти його правдою Твоєю і освяти. Дай йому правдивої віри і доброго сумління. Забери з його очей пелену, котра перешкоджає йому бачити і розуміти кожну річ так, як бачиш її Ти. 

Вдар над головами лиходіїв, байдужих до страждань та болю інших, хабарників, ненажерливих крадіїв, розкрадачів народного добра, котрим Ти піклуєшся про нас, - у праведний дзвін свого гніву, кари і справедливості, щоб вони  заклякли на місці від тремтячого страху, а перед їхніми очима постала картина пекла та мук, на котрі вони прирекли себе власноруч, наживаючись на людській біді, обплутані зажерливістю, спокусами, гріховними пожаданням, які нищать та вбивають тіло і душу. 

Господи, дай сили і віри тим Твоїм дітям, які тримаються Тебе, Твого Слова і Заповідей, зі слізьми на очах моляться щодня про Твою ласку, поміч, страждають від тілесних та духовних ран, завданих війною і злими, безбожними лиходіями, що віддали себе в руки сатани. Зміцни наше воїнство і подай їм з вірою усього, що вони потребують для захисту України, боротьби з ворогами і перемоги. 

Не дай нам впасти у зневіру, коли ми бачимо, як потішаються грішники, потираючи руки, переконані, що їм все минеться. Воздай кожному справедливо. Дай Твоїм праведним і святим діждатися ще до Дня Твого Останнього суду - дня суду земного над зрадниками, корупціонерами, гонителями правди, безбожними крадіями, мовчазними спостерігачами злочинів. Спаси нас, Господи і помилуй, заради Христа, амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар