четвер, 17 жовтня 2024 р.

"Синьо-жовта стрічка" у Дубенському замку.

У Тернополі триває кіномарафон "Синьо-жовта стрічка". Під час якого безкоштовно показуватимуть сучасні документальні патріотичні стрічки.
Кіномарафон організувала громадська організація "Тернопільська кінокомісія" за підтримки Служби зв’язків з громадськістю Командування Сил тероборони "ТРО МЕДІА". Триватиме марафон 3 місяці. Кінопокази планують не лише в Тернополі, але й у Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській та Кіровоградській областях
Нині кіномарафон "Синьо-жовта стрічка" завітав у Дубенський замок. У тронній залі відбулась зустріч з організатором, керівником громадської організації "Тернопільська кінокомісія" Володимиром Ханасом.
Директор Державного історико-культурного заповідника міста Дубно Леонід Кичатий привітав гостя, принагідно нагадавши про участь експерта Ханаса і Заповідника у зйомках лицарської фентезі-казки "Джура Королечич" у Тараканівському форті та створенні документального фільму "Дубно. На скрижалях історії".
У рамках кінофестивалю дубенчани переглянули фільм «Остання фортеця Хаджибей», який зняла Одеська кіностудія за підтримки Тернопільської кінокомісії.

Немає коментарів:

Дописати коментар