пʼятницю, 25 березня 2011 р.

Соціальне замовлення в Україні: досвід 10 років впровадження

26-27 березня 2011 року в Одесі відбудеться Всеукраїнська науково-практичній конференція «Соціальне замовлення в Україні: досвід 10 років впровадження».

У конференції візьмуть участь представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади та громадських об’єднань з більш ніж 20 міст та регіонів України, де діє механізм соціального замовлення як найбільш ефективна технологія взаємодії влади та громадських організацій у вирішенні на конкурсній основі найактуальніших проблем територіальних громад за рахунок бюджетних та додатково залучених ресурсів.

Організатором конференції є Одеський суспільний інститут соціальних технологій за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та інших громадських організацій. На конференції буде узагальнено стан впровадження механізму соціального замовлення в Україні за 2000-2010 роки, вивчені найкращі практики його використання, розглянуто результати моніторингу нормативного забезпечення різних варіантів соцзамовлення у містах та регіонах України.

На пленарному та секційних засіданнях планується також обговорити проект Типового положення та проект Закону України про соціальне замовлення і шляхи вирішення проблем, які найчастіше виникають при впровадженні цього механізму.

Конференція відбудеться за адресою: м. Одеса, Миколаївська дорога, 168-б, «Будинок Павлових» (р-н спортивного комплексу «Продмаш»).

Початок о 10:00.

За підсумками конференції будуть прийняті рекомендації, спрямовані на створення сприятливих умов для подальшого розвитку в Україні механізму соціального замовлення як дієвої технології співпраці влади з громадськістю задля вирішення життєвих проблем населення.

Контакти оргкомітету: тел.: 066-754-06-12; (048) 738-68-30; ел. пошта: krоupnik@tm.odessa.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар