понеділок, 2 квітня 2012 р.

Азаров зустрівся з експертами «Партнерства «Відкритий Уряд».


—Ми привселюдно заявляємо про готовність України взяти на себе конкретні зобов’язання й зробити відчутний внесок у становлення нової культури діалогу влади й суспільства, як у нашій країні, так і сприяти цьому в усьому світі, — заявив Прем’єр Микола Азаров учора на «круглому столі», де обговорювали  остаточний варіант проекту плану дій з упровадження  в Україні ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд».

За словами глави уряду, для досягнення цієї мети є над чим попрацювати. Зокрема потрібно серйозно вдосконалити законодавчу базу, а також здійснити нові підходи в управлінській роботі, змінити не лише підходи до роботи, а й спосіб мислення середньостатистичного державного службовця.
— Хочу попередити чиновників, які розраховують і далі обмежитися встановленням формального взаємозв’язку із громадськістю й імітувати діалог, — завважив  він. Про це повідомило урядове джерело.
В роботі круглого столу взяли участь регіональні експерти Партнерства Василь Ханас та Ярослав Чорнозуб, котрі забезпечили твіттер-трансляцію події
Фото із твіттеракаунту @xahac

Немає коментарів:

Дописати коментар