пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

Форум молоді у місті Бучач



15-16 листопада у місті Бучач проходитиме Молодіжний форум Бучача. Організатори Форуму поставили перед собою ставлять завдання:
- надихнути молодих людей до створення змін навколо себе;
- забезпечити необхідні умови для обміну досвідом роботи у різних містах;
- налагодити співпрацю між представниками молодіжних організації;
- визначити ефективні шляхи покращення молодіжного руху регіону.
Протягом двох днів у рамках Форуму відбуватимуться презентації, дискусії, тренінги та екскурсії старим Бучачем.


Молодіжний форум Бучача – це середовище молодих людей зі схожими прагненнями та цінностями, платформа для можливостей та розвитку,  генерації змін, територія довіри та солідарності між молоддю, обміну знань, можливостями, ідеями, це спільнота, в якій ти можеш знайти однодумців, друзів, команду; середовище в якому зростають майбутні лідери, які змінюють себе, своє оточення та в майбутньому змінять країну!

У Форумі візьмуть участь близько 160 учасників, причому 40 з них інші міста. Захід вдало поєднає виступи експертів, спеціалістів своєї сфери, та широку дискусію між учасниками, презентації успішних проектів, організацій, роботу в групах та культурно-розвиваючий відпочинок. На учасників чекає 8 спікерів та двох денна насичена програма.

Уся нова інформація буде з’являтись на сторінках:
Вконтакті: vk.com/molod_forum_buchach_2014
Слідкуйте за новинами!

В рамках Форуму також пройде фестиваль документального кіно про права людини www.docudays.org.ua.

Організатори запрошують до участі всіх молодих людей, які прагнуть розвиватися, змінювати місто та жити в сильному суспільстві.
Найбільша молодіжна подія року у місті Бучач. Ти маєш бути там!

За підтримку у проведенні форуму дякуємо: Бучацькій міській раді, Бучацькому відділу молоді, Благодійному фонду «Милосердне серце», Благодійний фонд «Апостол», кафе «Вікторія»та «Околиця», питна вода «Аляска», святкова студія «Прекрасний день» Копір Центр, ПриватБанк та Райфайзен банк АВАЛЬ.
  

Реєстрація та детальніша інформація за тел.: (098)6040551-Мирослав (керівник організаційного комітету), (097)7148801-Свєта (відповідальна за набір учасників). 

Немає коментарів:

Дописати коментар