четвер, 30 червня 2016 р.

Турбота про бійців...



У матеріалах за минулий рік ми писали про одного з наших благодійників волонтерської групи ГО "Схід та Захід єдині", Чайківського Івана Адамовича. Підприємство яке він очолює, (ПАП "Агропродсервіс" - головний офіс підприємства знаходиться у селі Настасів що на Тернопільщині), вже неодноразово допомагало нашій групі.
З хорошої сировини (м'ясо свинини) ми виготовляли ті смаколики які так полюбляють бійці на передовій (славнозвісна "Тушонка Козацька" і інше, тощо).
Сьогодні 30 червня 2016 року ми разом з координатором групи Василем Конько в черговий раз приїхали до Івана Адамовича, для м'ясних виробів ми отримали 220 кілограмів свіжої свининини. Переробкою, також вже не вперше для нас, займеться приватне підприємство яке очолює Олег Островський з древніх Микулинець.
















Думаю що бійцям як завше будуть до вподоби тернопільські м'ясні вироби. Наші волонтери згодом розвезуть це у підрозділи по передовій, що на театрі бойових дій де служать наші земляки. Ми дуже вдячні підприємству ПАП "Агропродсервіс" за надану допомогу і сподіваємось на подальшу співпрацю. Допоможемо армії разом, передова чекає !

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото автора)


30 червня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар