середу, 1 червня 2016 р.

Від Новоайдара до Шахти, марші групи "Схід та Захід єдині"...




З 24 по 29 травня 2016 року волонтерська група "Схід та Захід єдині" провела у різних клопотах тут і збір допомоги у наших відділеннях, і марші по передовим позиціям.
Так Шумське відділення доправило на базу у місті Костянтинівка Донецької області допомоги на загальну вагу у п'ять тонн. В рейс на Донбас виїхали з Шумська координатор по Шумщині і півночі Тернопільщини Володимир Каніщев, і активісти Сергій Лукавий, Ігор Ніколюк та Роман Родюк (Ігор та Роман в минулому бійці ЗС України що пройшли горнило війни на Донбасі, а зараз волонтери групи "Схід та Захід єдині"). Загалом перелік допомоги виглядає так: славнозвісна "Тушонка Козацька" і паштети одна тонна, домашні закрутки (салати, мариновані овочі, городина тощо) до двох тонн, крупи, військова форма (10 комплектів), тактичного взуття також десять пар і ще дві тисячі штук домашніх яєць курячих. Разом з координатором групи по зоні "АТО" Едуардом Хатмулліним і активістом Володимиром Авдєєвим з Донбасівського відділення ця допомога була розвезена до передових позицій. Щоб передати атмосферу зустрічей подаю тут уривок публікації і фотографії Едуарда з його сторінки ФБ...














































" - Откатали неделю, увидели много знакомых и родных лиц... Приезжали ребята из Шумского отделения нашей группы "Схід та Захід єдині ", привезли много вкусняшек и как всегда уже извесной всем в АТО " казацкой " тушенки..." Хлопці побували в бійців ЗС України, Національної гвардії перелік частин не буду ставити оскільки напишу населені пункти де розміщені "нульові" пердові опорні пункти, на яких побували наші волонтери. Це щоб не полегшувати недругам роботу. Отож до маршрутів на тому тижні входили Новоайдар, Авдіївка (пром зона), Зайцево, Тошківка, Муратово, Капітанівка, Попасна і інші. Побували активісти групи і в земляків з Шумщини та Тернопільщини. В одному з підрозділів наших волонтерів навіть пригостили смачною стравою з грибів (бійці назбирали їх поблизу своєї позиції). Отака була поїздка. Зрештою краще переглянути фоторепортаж.


Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"


(фото Едуарда Хатмулліна)



1 червня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар