четвер, 26 квітня 2018 р.

Виїзне засідання спілки учасників АТО в Збаражі

26 квітня 2018 р. Тернопільською Обласною Спілкою учасників АТО було проведено виїзні збори Спілки, на яких були присутні голова Збаразької РДА Валерій Савчук, заступник з гуманітарних питань Петро Тиньо, представники Збаразького РВК Володимир Шевченко та Ігор Шимуда, представники міської ради та комітету молоді та спорту.

На зборах підняли проблемні питання, які стосуються соціального захисту та психологічної реабілітації ветеранів АТО, питання взаємодії представників влади, воєнкомату та членів Спілки в напрямку національно-патріотичного виховання молоді, підняття престижу військової служби за контрактом та впровадження нових програм до шкільного курсу із предмету захисту Вітчизни.
Влада почула пропозиції представників Спілки та готова до співпраці в форматі робочої групи, яка незабаром буде створена при РДА.
Подібні зустрічі членів Правління Спілки із владою, військовими, духовенством, працівниками освіти та місцевими мешканцями планується на наступні 2 місяці в усіх районах Тернопільської області.
Прес-служба Громадської Спілки "Об'єднання учасників АТО Тернопілля".

Немає коментарів:

Дописати коментар