пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Скоро. Розвиток Тернопільської ОТГ

Сесія Тернопільської міської ради приймає рішення, що усі жителі сіл Курівці, Глядки, Плесківці, Чернихів, Малашівці, Іванківці, Кобзарівка, Вертелка мають право на картку тернополянина. Ця картка даватиме бабусям-дачникам право безкоштовного проїзду електричкою до Курівців.
Молодь усіх сіл теж спішить за карткою тернополянина, щоб безкоштовно потрапити на фестиваль "Файне місто".
До Кобзарівки прокладають тролейбусну лінію. Тролейбуси нові, щойно взяті міською радою в кредит під заставу цілого тролейбусного депо.

У новому житловому масиві Тернополя на Плесківцях "Креаторбуд" розпочинає будівництво мікрорайону "Вілидж Хілс". Заставний відкриває ресторани "НаНебі-2" і "Файна Вертелка".

У Глядках будують котельні на альтернативному паливі. Усе село обігрівається торфом.

На заздрість Білецькій ОТГ в Малашівцях появляється МакДональдз. Правда, в центрі Чернихова наставили МАФів.

Вуличну академію переносять з тернопільського парку НацВідродження в ліс за Іванківцями.

Словом, все розквітло цією весною в Тернопільській ОТГ.

2 коментарі:

  1. Кажуть на сайті ТМР вже з'явився проект рішення про затвердження генплану Курівців, який голосуватимуть вже на найблищій сесії. А Зіня вже помітили з лампочкою в Настасові (цей завжди виборчі округа путав)
    Pavlo Ivanechko

    ВідповістиВидалити
  2. Це не картка тернополянина, а хабар, за який Надал, під прикриттям корупційної схеми, силоміць приєднав деякі навколішні села з ще не розпроданою землею. картка тернополянина немає під собою ніякої юридичної сили. Хто її обжалує в суді, виграє суд. Взагалі то правохоронні органи, в часності прокуратура, вже давно зобовязана була опротестувати це рішення міської сесії. Рішення сесії міської ради, грубо порушує законні права громадян. Це повний дебілізм.

    ВідповістиВидалити