четвер, 25 жовтня 2018 р.

Як поїхати в Канаду на навчання. Особистий досвід.

Канадська освітня організація OWL-study, запрошуємо на зустріч всіх тернополян, хто цікавиться освітою в Канаді!
Ви дізнаєтеся, що поїхати вчитися в Канаду - це реально! І після зустрічі почнете орієнтуватися як обрати навчальний заклад (в деяких провінціях навчання дорожче, в деяких - дешевше), які спеціальності є перспективними, як можна вчитися і паралельно працювати, щоб здешевити витрати, що робити після закінчення навчального закладу. Також ми познайомимо вас з професіями майбутнього та поділимося інформацією про тренди на глобальному ринку праці.
А чи знаєте ви, що у вас є можливість отримання стипендії, проходження оплачуваної практики, працевлаштування? Про все це розповість член Ради Директорів канадської освітньої організації з Ванкуверу OWL-study Viktor Vasylkiv - тернополянин, який сам пройшов цей шлях: від навчання у канадському виші до побудови успішної кар'єри в Канаді!

❗Попередня реєстрація обов'язкова. Це можна зробити тут: https://goo.gl/forms/Tlt3QXqeD4khpgmd2
Або за телефоном 098 556 62 62.

Кожного року ми відправляємо декілька сотень підлітків та студентів (й дорослих!) на мовні курси для покращення англійської, а також на підготовчі курси, завдяки яким можна підкорити будь-який закордонний виш! І бачимо, як змінюються молоді люди лише за місяць перебування в Канаді: в житті з'являється мета, перспективи захоплюють, всім хочеться продовжувати змінюватися на краще та змінювати світ! Спробуйте і ви!

❗Ми безкоштовно консультуємо та готуємо документи для вступу в державні канадські навчальні заклади. Крім того, працюємо без додаткових комісій (ви сплачуєте за навчання лише ту вартість, яка вказана на сайті навчального закладу)!

Наш досвід гарантує вам надійність, комфорт та позитивні враження від поїздки в Канаду!

✨ Також на зустрічі будуть присутні наші освітні консультанти з Тернопільського офісу - Olya Smachylo та Julia Zaharchuk (цей офіс був створений найпершим, бо засновниця та ментор OWL-study - Svitlana Kominko - родом з файного міста! Звідси починається історія нашого успіху)! Радимо познайомитися з Ольгою та Юлією й записатися на індивідуальну консультацію!

Дякуємо! Вхід вільний!

Чекаємо на вас 27 жовтня о 15.00 за адресою: м. Тернопіль, вул. Замкова, 14, готель Тернопіль, конференц-зал (3 поверх).

Щоб переконатися в позитивній репутації OWL-study - читайте відгуки на сторінці у ФБ або завітайте на сайт owl-study.com!

Немає коментарів:

Дописати коментар