суботу, 23 листопада 2019 р.

Захоплююча атмосфера Кінохвилі

Дуальна освіта надала підґрунтя поєднання навчального із виробничим процесом, а саме проходження практики. Брати активну участь у задіяні IV Всеукраїнського форуму « КіноХвиля» FilmWave. 

Головна кіноподія, яку я бачила з середини. Організатори створили не забутню атмосферу . Кожен учасник фестивалю мав змогу , переглянути та популяризувати українське кіно, зустрітися та поспілкуватися з відомими акторами, режисерами, продюсерами, сценаристами. 

Захоплююча атмосфера та кількість відомих людей , переповнювала захватом та розгубленістю, а також бажанням поспілкуватися з кожним . А  найбільший захват викликало те , що проводження майстер-класів та презентації кіно відбувалося саме творцями фільмів, власне різноманітність та насиченість фестивалю є неперевершеним. 

Я мала можливість спілкування з сучасним українським письменником і режисером Андрієм Анатолійовичем Кокотюхою . Він розповів як саме він працює над написанням книги і скільки часу потрібно, а також про виробництво книги та кіно, дорослого та дитячого читача. Маючи таку нагоду , поповнила власну бібліотеку творами автора. Найкращим результатом кінохвилі стало те , що письменник прийшов на запрошення завідувачки кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності Оксани Євгенівни Гомотюк , а зустріч  організував експерт Тернопільської кінокомісії Володимир Ханас. 

Кожен поціновувач кіно знайшов, щось за власним вподобанням на форумі. Мені особисто сподобався фільм «One life» режисера-сценариста Максима Мельника . Цей фільм про життя однієї людини від народження до смерті, що найбільше вражає це те, що над фільмом працювало близько вісімдесяти людей і вони родом з Тернопільщини. Також здивувало, що фільм був знятий за допомогою телефону, дуже хороша якість фільму. Режисер відзначив, що це перший фільм в Тернополі відзнятий на мобільний і показаний на кінофорумі та розповів, як відбувалися зйомки. 
Я задоволена тим що мала можливість бути задіяною волонтерською роботою , це чудова практика.


Тетяна Мироняк, група МСД- 41 ЮФ ТНЕУ

Немає коментарів:

Дописати коментар