неділю, 17 листопада 2019 р.

"Кінохвиля" і дуальна освіта

Упродовж 13-15 листопада студенти 4 курсу освітніх програм "Менеджмент соціокультурної діяльності" й "Документознавство та інформаційна діяльність" брали активну участь у проведенні IV Міжнародного кінофоруму "КіноХвиля" в Тернополі. Насамперед, вони були задіяні як волонтери під час відкриття фестивалю, зустрічали та супроводжували гостей, допомагали в організації зустрічей з глядачами.

Цього року “Кінохвиля” об’єднала багатьох акторів, режисерів, продюсерів та поціновувачів справжнього українського кіно. У рамках заходу студенти мали нагоду познайомитись із авторами фільмів "Малевич", "Заборонений", "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго", "Захар Беркут", ін. Надзвичайно цікавим співрозмовником для молодих людей був Дмитро Щебетюк - громадський активіст, блогер, мандрівник, співзасновник ініціативи "Доступно.UA".
Участь студентів у кінофорумі стала можливою завдяки запровадженню дуальної освіти в ТНЕУ та співпраці з Володимиром Ханасом, експертом Тернопільської кінокомісії. Таким чином, четвертокурсники закріпили свої теоретичні знання та навички на практиці, оскільки долучились до організації та проведення культурного заходу, повністю занурились в атмосферу кіномистецтва.

Немає коментарів:

Дописати коментар