неділю, 24 листопада 2019 р.

Юля Костецька про Кінохвилю


У Тернополі з 13 по 15 листопада уже традиційно проходив кінофорум "Кінохвиля". В рамках дуальної освіти кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності ЮФ ТНЕУ для здобутку нових знань та вражень мене було скеровано до одного з найважливіших експертів та члена оргкомітету цього кінофестивалю Ханаса Володимира Васильовича.




Цьогорічна КіноХвиля вразила масштабом, великою кількістю пізнавальних семінарів з відомими і творчими особистостями. Щодо фільмів, найбільше вразив «Заборонений», адже цей фільм продемонстрував незламність особистості та сильний людський дух, який надихає. Вразив не тільки фільм, але і його автори (Артемій Кірсанов та Сергій Дзюба), які провели презентацію своїх книг та більш детально відповіли на запитання, які нас цікавили. У книжках було і буде детальне відображення всіх подій та емоцій, пропущених у фільмах.


Загалом я мала змогу переглянути багато грандіозних та цікавих фільмів .


Також було можливість поспілкуватись та познайомитись з сучасним українським сценаристом Андрієм Кокотюхою. Та із задоволенням придбала нову для себе книгу «Називай мене Мері» (скоро поділюсь враженнями).


Неможливо також не виділити фільм Захар Беркут, який ближчим часом представлятиметься на міжнародному рівні .


Кожен день КіноХвилі був наповнений новими враженнями та зустрічами з творчими людьми! Кожен день по-своєму вразив та надихнув на те, щоб творити та розвиватись.


Справді, дякую всім: організаторам, викладачам та творчим людям!


Кінофестиваль був наповнений хорошими і щирими людьми .


І із нетерпінням чекаю наступного року на 5 кінофестиваль «КіноХвиля 2020» !


Юля Костецька МСД-41 ЮФ ТНЕУ




Немає коментарів:

Дописати коментар