середу, 30 грудня 2020 р.

Генконсулу Польщі подякували за Корнеля Філіповича

 

Про перспективи поглиблення міжрегіонального співробітництва у культурній, освітній та торговельно-економічній сферах говорили під час зустрічі в Тернопільській обласній раді з  Генеральним консулом Республіки Польща Славоміром Місяком.

Пан Генеральний консул подякував голові обласної ради Михайлу Головку за давні дружні відносини між Тернопільщиною та Республікою Польща і висловив сподівання на подальше зміцнення цих стосунків.

Регіональний координатор Мадрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA Володимир Ханас проінформував пана Генконсула про перебіг фестивалю на Тернопільщині, зокрема про проведення 29-х Нобелівських читань та перегляду стрічки польського режисера Лукаша Чайки "Про звірів та людей". На світлині - епізод з презентації перекладів книг Корнеля Філіповича, здійснених Юрком Матевощуком і котрі вийшли друком у видавництві "Крок"  за підтримки Генерального консульства Республіки Польща. Також обговорювалось питання проведення у Тернополі фестивалю польського документального кіно ініційованого Тернопільською кінокомісією та Мережею кінотеатрів Злата

Немає коментарів:

Дописати коментар