понеділок, 14 червня 2021 р.

Нова людська натура

 

Нова людська натура - презентація та виставка 4-ї Всеукраїнської програми Мистецької резиденції ім.Назарія Войтовича. 
Відкриття виставки: 16 червня о 15:00 (м.Збараж, Галерея Збаразького Замку, НЗ Замки Тернопілля) https://www.facebook.com/events/902223190366791/?ref=newsfeed

Презентація Програми у форматі Artists Talks

16 червня о 18:00 (Тернопіль, Галерея “На Пошті”, у рамках програми Фестивалю “Ї”)

https://www.facebook.com/events/3022507071371032?ref=newsfeed

Тривалість виставки

16.06-15.07

 

Резиденти програми: 

Світлана Аграновська (Дніпро-Київ)

Наталя Федоришин (Івано-Франківськ)

Каріна Софіт (Василенко) (Українка-Київ)

Альона Кузнєцова (Київ)

Кураторка програми:

Люся Ничай

Ментор програми:

Юрій Войтович

Комунікаційниця:

Олександра Стопник

 

Нова людська натура - збірка поглядів з різних боків на нову реальність, котра стала нам новим домом після року глобального перманентного карантину. Причини та передумови нашої свідомої чи безсвідомої самоізоляції однозначно невідомі, але осмислюючи логіку світобудови та природу нейромереж добре усвідомлюємо власну соціальну природу, відповідальність за близьких.

У проєкті ми говоримо про наші трансформації: злиття з природою, пошук себе у системах, відчуження та глибинні переживання цих нових станів на фоні глобального цифровізованого світу.

Медіуми з якими працювали митці це живопис, інсталяція та дрібна пластика. Проєкти резидентів тісно пов’язані з локальним контекстом, що вкотре став лабораторією для досліджень.

 

Запрошуємо Вас у Збараж на відкриття виставки у Збаразький Замок, а у вечері у Тернопіль на зустріч з митцями та кураторкою Програми. Давайте разом рефлексувати про наш загадковий внутрішній світ та межі нашої людяності.

 

Вхід на обидві події безкоштовний

 

Мистецька резиденція Назарія Войтовича - на сьогодні це інституція заснована Збаразькою міською громадою на базі проєкту, котрий народився на честь наймолодшого Героя Небесної Сотні та з 2017 року створює можливості для молодих українських митців.

 

Наші партнери: Збаразький міський будинок культури та дозвілля, НЗ Замки Тернопілля, ГО Конгрес Активістів Культури, Галерея “На Пошті”

 

Контакти для ЗМІ:

Люся Ничай - кураторка програми

0953739231

liudmyla.nychai@gmail.com

 

Немає коментарів:

Дописати коментар