вівторок, 29 червня 2021 р.

Станіслав Лопушинський в Тернополі

Сьогодні у Тернополі відбулася непересічна мистецька подія. Аби взяти у ній участь, музикант вже проїхав велосипедом понад двісті п’ятдесят кілометрів. 25 червня він вирушив із польського міста Замость, через Львів та Золочів, зупиняючись там із концертами. Сьогодні Станіслав Лопушинський - піаніст, єдиний клавесиніст в Польщі, виконавець співаної поезії та акторської пісні, джазовий імпровізатор та актор – тішив шанувальників мистецтва в Українському Домі «Перемога».у Тернополі. В рамках унікального проекту «Замость-Одеса Тур», який покликаний поєднати три країни - Польщу, Україну та Молдову, Станіслав Лопушинський планує за 21 день подолати велосипедом 1400 км траси і дати 12 концертів.
Участь у події взяв консул Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку пан Пйотр Урбановіч. Наступний концерт Станіслава відбудеться 1 липня в монастирі Сестер-непорочниць у Язлівці.
На світлині -  автограф на згадку
 

1 коментар:

  1. я не можу достатньо подякувати послузі позики пана Педро та повідомляючи людям, наскільки я вдячний за всю допомогу, яку ви та ваша команда надали, і я з нетерпінням чекаю рекомендації друзям та родині, якщо їм потрібна фінансова порада чи допомога @ 2 ставки на кредит для бізнесу через контакт:. pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити