пʼятницю, 5 серпня 2022 р.

Неймовірні емоції

Друзі!!!! Нарешті
хочу з вами поділитися тими емоціями, які нам передав дитячий табір "Подільсько- Волинська Січ", що на тернопільсько- хмельницькій землі.
Це неймовірне місце.
Це неймовірні враження.
Це неймовірні діти. Це супер колектив. Там панує турбота та любов.
Дружньою, великою командою волонтерів Благодійний фонд Павла Вишнякова, Relief Ukraine Тарас Пастушенко, ГО ПОЛЬОВА , волонтери с. Княжичі та с. Ходосівка, ми вирішили втілити в життя проект " Діти танцюють для дітей" який взяв початок з Австрії Там дітки влаштували танцювальний конкурс для наших дітей,та зібрали кошти, аби ми тут в Україні подарували частинку тепла та радості нашим діткам війни. І ми з вами це змогли. І знаєте чому? Тому що ми любимо наших дітей, бо це наше майбутнє, це частинка нас, це те що залишиться після нас. Це те, ради чого ми живемо тут і зараз. Ми творимо свою історію і у кожного свій фронт.
У військово- патріотичному таборі відпочиває 120 діток на зміні. Дітки зі всієї України, тут знаходять друзів, однодумців, трішки відволікаються від наших з вами невтішних реалій. Їх навчають бути сильними, самостійними, впевненими, дружніми та насамперед любити усе живе на землі. Це є безцінно.
Дякуємо за надану фінансову підтримку та надану гумонітарну допомогу @ДП Експо Лайн, Tatiana Volynets Инна Солнцева ,
Tanzstudio Inna Dörfler ,@ Natalya Lavrentik , Liusia Lares Barinova , Юрий Говалло , Светлана Цупко ,@Светлана Алла Покотило ,@Генадий Геннадий Тхир , Марія Васильчик , Юлия Митнийчук ,@ Вікторія Виктория , Oleg Plaksia ,@ Вадим Панченко ,@ Светлана Латышева, Юрій Візняк та Львівський палац мистецтв Lviv Art Palace , Оксана Мельник , Lesya Schukina @Май Украина, Юлия Романцова Татьяна Морозова
Я дуже щаслива, що у мене такі друзі! Я вдячна Вам мої рідненькі, що долучаєтеся до наших проектів. Тут є частинка кожного з вас, а це означає, що ми йдемо до Перемоги!
Люблю вас та тішуся вами
Сподіваюся ми передали вам частинку тієї атмосфери

Немає коментарів:

Дописати коментар