середу, 21 вересня 2022 р.

Шотландські вболівальники підтримали ГО "Бебіко"

 "Tartan Army Sunshine Appeal" є найдавнішою благодійною організацією, яка фінансується шотландськими футбольними вболівальниками, з метою робити пожертви визначеним дитячим благодійним організаціям у кожній країні, де грає матчі національна збірна Шотландії з футболу. З часу першої пожертви в Литві в 2003 році це відбулося 91 раз. 

Незалежно від того, чи це невеликий товариський матч у Люксембурзі чи Естонії, чи матч Чемпіонату світу чи Європи в Лондоні чи Парижі, "Tartan Army Sunshine Appeal" були там і зробили 91 послідовних пожертв по всьому світу, пожертвувавши понад £250 000 (фунтів стерлінгів), щоб допомогти багатьом достойним проектам по всьому світу, такі як притулки для дітей у Перу та Мексиці, допомога в ремонті дитячого садка в Будапешті, фінансування мистецького проекту в школі для сліпих дітей в Україні (Київ), будівництво дитячого майданчика в дитячій лікарні в Молдові, та забезпення інкубаторів для лікарні в Хорватії.

З початку війни шотландські футбольні вболівальники через нашу благодійну організацію допомагали «Реабілітаційному центру «Джерело» у Львові (за 6 місяців шотландські футбольні вболівальники пожертвували понад 9 000 фунтів стерлінгів/10 900 доларів США, щоб допомогти їм під час цих темних та тривожних часів).


У вівторок, 27 вересня, збірна Шотландії зіграє зі збірною України в Кракові. (Матч перенесено з України через військову агресію Росії).


Тепер  увага організації звернулася до футбольного матчу у вересні  і Tartan Army Sunshine Appeal визначила тернопільську ГО "Бебіко"  одержувачем 92-ї пожертви.


Як повідомив Кларк Гілліс, "оскільки очікується що в  подорожі до Кракова будуть 2000 шотландських футбольних уболівальників, Tartan Army Sunshine Appeal запропонує можливість пожертвувати деякі фізичні предмети, такі як книжки-розмальовки, олівці, фарби, м’які іграшки тощо, які вони просять вболівальників принести на презентацію в день матчу і також відправлять їх у Тернопіль."

про скарби тартанового серця


Світлина


1 коментар:

  1. «Шотландські вболівальники — це не лише неймовірна підтримка з трибун, а й щедрість та дружелюбність до кожної країни, зі збірною якої ми граємо. І хоч українська команда й є суперником збірної Шотландії в плей-офф відбору чемпіонату світу, є речі, які важливіші за футбол», — додає Гілліс, висловлюючи сподівання, що жахіття війни, в яких місяць тому опинилися мільйони українців, закінчаться якнайшвидше.

    ВідповістиВидалити