вівторок, 9 грудня 2014 р.

Європейська дорога України та польський досвід

Чергова зустріч Польсько – Українського Форуму Партнерства «Європейська дорога України та  польський досвід”  відбудеться 11 грудня у Тернополі.  Засідання розпочнеться о 15-00 в Банкетному залі ресторанного комплексу Максим. 
Програмою заходу передбачено  круглий стіл за участю польських експертів та представників тернопільського бізнесу, неурядових організацій, представників влади та навчальних закладів, журналістів.
У Форумі з польського боку візьмуть участь  відомий польський політик Павел Залевський, консул Генерального консульства Республіки Польща в Україні в Луцьку Кшиштоф Савіцкі, секретар  Польсько-Українського Форуму Павел Тщцінський . Очікується також прибуття одного із засновників польської “Солідарності” Збігнєва Буяка. Учасники зустрічі  візьмуть участь у відкритті в Тернополі XIV міжнародного джазового фестивалю «Jazz Bez». 12 грудня у ТНЕУ відбудеться  лекція відомого польського політика Павла Залєвського “Український шлях до ЄС і чи допоможе цьому польський досвід” . Також  в цей день  польські гості форуму візьмуть участь у роботі Української миротворчої школи для журналістівта, що розпочне свою роботу в Бережанах 11 грудня.
 Партнерами заходу виступили Генеральне консульство Республіки Польща в Україні в Луцьку спільно з Інформаційним центром “Майдан Моніторинг”.

Немає коментарів:

Дописати коментар