суботу, 25 листопада 2017 р.

Концерт Єгора Грушина

Зал Тернопільської філармонії не зміг помістити усіх бажаючих відвідати заключний концерт туру найяскравішого неокласичного композитора та піаніста України Єгора Грушина в дуеті із Роксоланою Грушиною (віолончель), який відбувся 19 листопада. Квитки на подію закінчились ще за день до концерту проте чергу до кас із розчарованих покупців, які не встигли придбати квитки можна було побачити і у день концерту.
 Під час виступу відвідувачі мали можливість насолодитись концертною програмою «Together»  в яку входять кращі композиції з чотирьох попередніх альбомів та презентували кілька нових композицій. Також музиканти заявили про річну концертну перерву, під час якої працюватимуть над створенням нового альбому. По завершенню концерту молодий геній сучасної неокласики пообіцяв повернутись у Тернопіль та зіграти у більшому залі.


За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 300 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів.

Немає коментарів:

Дописати коментар