пʼятницю, 28 червня 2019 р.

Вітання Ігоря Крочака

Вітаю Побратимів, родину, друзів та знайомих з Днем Конституції України! 
Командувач військ ОК "Південь" генерал-лейтенант Олег Вишнівський привітав уже нас! Особисто я, дякую долі, своїй наполегливості і переконанням за те - що маю честь захищати територію та народ, Конституцію України зі зброєю в руках... Я пишаюся тим, що саме в Козацькій Україні планувалось у XVIII ст. прийняти "Конституцію Пилипа Орлика"! І це тоді - коли у російській імперії, яка виступала найлютішим ворогом нашої державності - Конституції не планувалось і подавно... Ми випереджали по прогресивності задуму "акту прав свобод громадянина" і Європу, і північно-американські колонії Британської імперії... Тому сьогодні, коли Європа "гнеться" та пасує перед тиском Кремля, ("повернення" рос.делегації до роботи в європарламенті завдяки "угодовству" частини делегацій європейських країн)... Ми повинні пам'ятати !!!
- Гей Братове не зівайте !!!
- Самопали набивайте ! 
- Вострих шабель добувайте, а за волю хоч умріте, і вольності бороніте...

Ще раз усіх зі святом !!!

Щиро Ваш

Ігор Крочак, офіцер Збройних Сил України.

(Частина тексту з стор. ОК "Південь"...)

ДО УРОЧИСТОСТЕЙ, ПРИСВЯЧЕНИХ 23-ІЙ РІЧНИЦІ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ КОМАНДУВАЧ ВІЙСЬК ОПЕРАТИВНОГО КОМАНДУВАННЯ «ПІВДЕНЬ» ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ ОЛЕГ ВИШНІВСЬКИЙ НАГОРОДИВ КРАЩИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗС УКРАЇНИ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ КОМАНДУВАННЯ

З нагоди 23-ої річниці Дня Конституції України.
За вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди державного свята – Дня Конституції України командувач військ оперативного командування «Південь» генерал-лейтенант Олег Вишнівський нагородив кращих військовослужбовців оперативного командування Почесними грамотами, відзнаками Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, командувача військ оперативного командування «Південь»та вручив погони з черговими військовими званнями кільком офіцерам командування.

Немає коментарів:

Дописати коментар