пʼятницю, 7 червня 2019 р.

ОСББ Чорткова на ринку комунальних послуг

Для представників ОСББ міста Чорткова, учасників Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) було проведено черговий навчальний тренінг «ОСББ на ринку комунальних послуг. Асоціації ОСББ». Матеріали тренінгу було доповнено практичними рекомендаціями від заступника начальника управління житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОДА Софії Близнюк. Про переваги термомодернізації будівель та можливості співпраці з Фондом енергоефективності розповів Михайло Мельник, регіональний консультант IFC.
Учасники тренінгу отримали сертифікати від Проекту HOUSES та висловили свої побажання щодо подальшої участі в подібних навчальних заходах.
Нагадаємо, що 5 червня на засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради прийнято рішення провести міський конкурс-огляд у сфері благоустрою на звання «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ», «Кращий двір».
Проведення конкурсу має на меті підвищити благоустрій міста, розвиток і підтримку ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків та прибудинкових територій за місцем проживання. Відповідно до рішення, конкурс-огляд проходитиме до 1 липня. Нагородження переможців відбудеться 12 липня на святкуванні Дня міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар