пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Кіноклуб Docudays UA «Mov!e On»


Кіноклуб медіапросвіти з прав людини Docudays UA «Mov!e On» стартує в Тернополі за ініціативи громадської організації «Молодіжний центр розвитку «МІСТ» та за підтримки Британської Ради.
Завданням кіноклубу є підготовка, організація та проведення некомерційних показів кінофільмів, а також проведення супровідних освітніх та правопросвітницьких заходів:
дискусій, зустрічей з авторами та героями фільмів, лекцій, форум-театрів, майстер-класів тощо з метою правового виховання, формування у членів кіноклубу розуміння людської гідності як найвищої цінності.
Програма кіноклубу – це спеціально створені фестивалем Docudays UA колекції документальних фільмів, які порушують соціальну проблематику та спонукають до діалогу про права людини в українському суспільстві. 
Перший кінопоказ відбудеться 24 березня о 18год. у дружній ресторації «Мамонт». Стрічка китайського режисера «Голосуйте за мене, будь ласка», яку глядачі матимуть змогу переглянути в рамках кіноклубу, – спроба дати відповідь на запитання «чому демократія?» очима дітей, які беруть участь у шкільній передвиборчій кампанії. Троє головних героїв беруться до справи, використовуючи різноманітні методи: складання стратегії виборчої кампанії, спонукання та передвиборчі обіцянки. «Голосуйте за мене, будь ласка» –захоплива історія експерименту виборів старости класу, під час яких діти вперше стикаються з демократичними принципами.
Локація кіноклубу: ресторація «Мамонт» ( площа Героїв Євромайдану, 3)
Засновник: ГО «Молодіжний центр розвитку «МІСТ»

Керівник: Христина Біла  (к/т 098 491 14 51)

Немає коментарів:

Дописати коментар