суботу, 26 березня 2016 р.

Тернопільський конвеєр не спить не дрімає, а на фронт гостинці пересилає...




Днями, вчора і позавчора координатор ГО "Схід та Захід єдині" по заходу України Василь Конько, знову відправив на нашу базу в Костянтинівку до Едуарда Хатмулліна чергову партію смачної продукції від нашої групи і «Матерів в молитві» з парафії Св.Свмч.Йосафата УГКЦ у Тернополі з пані Марією Шестопалкою на чолі.
У переліку вже такі бажанні бійцями і смачні салати, голубці, вареники та інші страви. Тепер треба сказати що тільки за останній місяць способом таких от відправок чи то до Марії Подибайло чи до Едуарда ми зробили добре діло. По вазі це виходить більше п'яти - семи тонн. Відпрака палетами це також вже відпрацьована нашою групою робота за окремою методикою.




































Після прибуття на Донбас ці смачні вантажі довозяться нашими волонтерами та друзями групи до передової (див.попередні замітки). Отож за співпрацю ми вкотре вдячні начальникові Тернопільського відділення ТзОВ «Торговий Дім «Міст Експрес» Андрію Стасіву за допомогу, і усьому колективу само собою !. Пропоную фоторепортаж Василя Конька з цього приводу.


Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО "Схід та Захід єдині"

(фото Василя Конька)


26 березня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар