середу, 9 березня 2016 р.

Мозковий штурм у Тернополі

До участі у мозковому штурмі запрошуються громадські активісти, журналісти, волонтери та небайдужі громадяни. Місце проведення: готель «Тернопіль» (вул. Замкова, 14), великий конференц-зал. Час - 10 березня, 14-00


Участь у події візьмуть народні депутати Ганна Гопко, Наталія Кацер-Бучковська,Остап Єднак, Павло Кишкар.

План події: 
1) Презентація та громадське обговорення ідеї кампанії #ВКЛЮЧАЙСЯ, яка об’єднає зусилля небайдужих громадян, громадських активістів, журналістів і народних депутатів, готових включитися в активну взаємодію заради досягнення реальних результатів у вирішенні проблем на місцях;
2) Мозковий штурм, присвячений вирішенню найактуальніших проблем міста та області, у форматі “Три години! Три проблеми! Три кроки”.
Учасники поділяться на три групи. Кожна з груп працюватиме з професійними модераторами над вирішенням однієї проблеми, обраної за результатами опитування громадських активістів, журналістів і небайдужих жителів регіону.
Результатом мозкового штурмубуде план з вирішення тієї чи іншої проблеми та презентація трьох перших кроків його реалізації.

Метою мозкового штурму є відкриття учасниками можливостей, які дає ефективна взаємодія між громадянами, готовими включатися до активних реальних дій у вирішенні нагальних проблем регіону, що здебільшого були створені місцевими монополіями.

Ми зараз є свідками того, що реалізація нових прагнень в рамках старої політико-економічної монопольної системи держави неможлива.Включення громадян у цю систему і руйнування монополій у державній владі на всіх рівнях дасть шанс на оновлення, якого чекає країна з часів Революції Гідності.

Посилання на попередню реєстрацію для участі у заході –https://goo.gl/KVAGto

Шановні редактори та журналісти! В кожному ефективному вирішенні тієї чи іншої проблеми найважлвиішу роль відіграють комунікації. Сподіваємось, Ви не залишитесь осторонь і включитесь у роботу груп своїми талантами та навичками для створення та реалізації спільно розробленого плану дій та досягнення результату, на який ваша громада чекає роками.

За реєстрацією та додатковою інформацією звертайтесь до
Артема Соколенка: моб. 067 464 46 61,
e-mail sokolenko.artem@gmail.com

1 коментар:

  1. Мабуть вибори не за горами....Матимемо включення в нову партію.. Або створення якоїсь "партії реформ"...

    ВідповістиВидалити