неділю, 17 липня 2011 р.

В Тернополі вперше відбудуться Всеукраїнські автоперегони на прискорення «Драг Рейсинг».

Змагання проходитимуть на території місцевого аеропорту. За словами організатора заходу Дмитра Сторожука, переможцем стане той, у кого під капотом буде більше «кінських сил».

– Дві машини в парі на прямій трасі на чверть милі – 402 метри – змагаються, хто швидше проїде цю відстань. Відповідно, за кращий час. На кваліфікації машини показують час, а потім по парах визначають фіналістів. Згодом чотири фіналісти змагаються між собою за перемогу, розповів Дмитро Сторожук.

Очікується, що у автоперегонах візьмуть участь пів сотні водіїв. Вони будуть змагатись у декількох категоріях.

– Буде дві категорії – категорія «Стріт» і категорія «Спорт». У першій категорії буде п’ять класів – це класи за об’ємами. Відповідно, у кожному класі по три переможці. Тобто, п’ятнадцять переможців буде у класі «Стріт», якщо всі класи відбудуться. У категорії «Спорт» буде чотири класи, які діляться по приводам автомобілів. Там буде теж по три переможців. Відповідно, чотири класи по три переможці, буде дванадцять призерів, додав Дмитро Сторожук.

До речі, окрім грамот та кубків, переможці отримають грошові винагороди. Також організатори планують певну суму коштів передати у дитячий будинок «Малятко». Вхід на автоперегони «Драг Рейсиннг» коштує 20 гривень. В майбутньому такі змагання стануть щорічними.

Немає коментарів:

Дописати коментар