середу, 27 липня 2011 р.

У Тернополі пройде "Фестиваль культур"


31 липня о 16-00 на Літній сцені в Парку Шевченка відбудеться фестиваль культур «Global Village», організатором якого є міжнародна молодіжна організація AIESEC.

«Global Village» стане одним з найбільш значущих подій цього літа в Тернополі. У фестивалі візьмуть участь студенти з Польщі, Греції, Туреччини, Італії, Чехії, Китаю, Тайвані, Киргизстану. Представники кожної культури продемонструють національні страви, звичаї, ремесла, костюми, танці та співи.

«Global Village» вже не вперше проводиться в Тернополі. Мета заходу - розвиток толерантності до різних націй і культур, подолання міжнаціональних бар'єрів і стереотипів.

В атмосфері повного інтернаціоналізму жителі та гості міста зможуть не тільки познайомитися з традиціями інших країн, а й поспілкуватися з їх представниками і з перших вуст дізнатися рецепти вподобаних страв.

Українська культура також буде представлена танцювальними колективами нашого регіону. Супроводжуватимуть фестиваль виступи музичних гуртів Тернополя.

AIESEC є найбільшою в світі молодіжною громадською організацією, яка дає можливість молодим людям розвинути в собі лідерські, професійні і особисті якості для того, щоб позитивно впливати на суспільство.


Немає коментарів:

Дописати коментар