пʼятницю, 10 липня 2015 р.

Третій літній волонтерський рейд групи "Схід та Захід єдині" стартував




Тільки що недавно ми повідомляли вам шановні  читачі про планову роботу з розвезення вантажу другого літнього рейду нашої групи «Схід та Захід єдині», і ось сьогодні 10 липня 2015 року з Тернополя стартував вже третій літній волонтерський рейд підготовлений волонтерськими активістами.
 Перелік вантажу рейду у 30-ть тонн зважаючи на літній період вже стандартний для нашої групи: харчі (м'ясо тушковане, крупи, борошно 4 тонни, цукор і ін.), домашні закрутки, військове взуття тактичне, маскувальні сітки, військове спорядження, шанцевий інструмент, металічні заготовки для душових, скоби на бліндажі, вода мінеральна 17 тонн, прибори оптичні нічні і багато чого іншого.
Як завжди координаторами рейду є: на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін, на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько, на Шумщині і півночі Тернопільської області Володимир Каніщев. У допомозі в зборі волонтерського вантажу ми щиро вдячні нашим постійним благодійникам що долучаються своєю допомогою до кожного нашого виїзду. Отож і в цей рейд допомогу нам надали: Василь Мазурик керівник ПМП «Нортон», Степан Рубай керівник ПП «ПродЕкспорт», Андрій Фурдела керівник ПП «Браво», Ігор Вовк керівник гуртовні запчастин «Все для АВТО», Володимир Бурило керівник ПП «Тепло сервіс», Іван Баралдін керівник магазинів побутової техніки «Орбіта» і «Мегалюкс», Ружена Волянська керівник приватної клініки «Румед-Т», Юрій Решетуха директор ПП «Ярош», Віталі
й Мариновський директор будівельної компанії ТОВ «ВВС-Буд», Мар’яна Нищота, натомість у Кремянці Анатолій Семенюк заступник директора ТОВ «Роса Волині» допоміг нам у комплектації вантажу мінеральною водою з продукції свого підприємства. А ще Герой України Олег Крижовачук  директор  ТОВ «Україна», борошно цього рейду це  його допомога фронту.


















 Та звичайно що долучилися ще багато інших представників громадськості Тернопілля. Формування у такий короткий термін вантажу, адже не пройшло і тижня з попереднього рейду, і ось тобі нова «фура» у тридцять тонн. Все це заслуга коригування Василя Конька, Володимира Каніщева, Едуарда Хатмулліна. Василь Конько у максимально короткі терміни за не повні три доби закрив усі питання з паливом і спорядженням якого бракувало, мало того, внесено корективи в комплектацію вантажу. Останні дні на фронті почалась активізація бойових дій з боку агресора і зміни в кількості та найменуванні вантажів доводилось робити як то кажуть з «коліс». У деяких підрозділах попадання від ворожих снарядів знищили спорядження і шанцевий інструмент та ще дещо, все це зараз буде бійцям довезено. Шумські наші побратими з Володимиром Каніщевим за такий корткий період підготували на завантаження півтори тонни  м'яса тушкованого в банках, честь їм і хвала за таку швидкість та важку працю. Не так то легко закрутити в банки стільки мяса, зате хлопці на фронті будуть задоволені. Вони дуже полюбляють нашу «тушонку» і «кашанку», кажуть що вона дуже смачна  і називають її «бомбєзна».











У Пісках, Водяному, Опитному, Кримському, ст. Луганській, Авдіївці, Гірському, Мироновському, Луганському, Ніжному, Желанному, Волновасі, Троїцькому, Новотроїцькому, Тошківка, Новотошківка і багатьох, багатьох інших на лінії розмежування військового протистояння на сході України, де ми постійно буваємо чекають нашої і вашої допомоги.

Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінціhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.


Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації. (фото автора)

Немає коментарів:

Дописати коментар