пʼятницю, 31 липня 2015 р.

Інформаційний день ГО «Схід та Захід єдині»




 30 липня 2015 року у волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині» пройшов інформаційний день у Тернополі. Активісти групи провели прес-конференцію у «Тернопільському прес-клубі».Тема - Волонтерський поступ на Донбасі за період 2014-2015 року російсько-української війни на Донбасі.
Своїми розповідями про діяльність групи поділились з журналістами: координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО"Едуард Хатмуллін.(м.Констянтинівка, Донецької області), координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько (м.Тернопіль), координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Шумщині і півночі Тернопільської області Володимир Каніщев (м.Шумськ, Тернопільської області), прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації Ігор Крочак. (м.Тернопіль), волонтери групи громадської організації "Схід та Захід єдині" Ружена Волянська (м. Тернопіль), Валерій Нагиналюк (м.Шумськ, Тернопільської області), Сергій Чабан (м. Тернопіль). Журналісти дізналися про методику і тактику роботи волонтерської групи, вклад тернопільських активістів в волонтерський поступ на Донбасі на самій передовій адже це один з наріжних каменів роботи групи. Налагодження звязків між волонтерськими групами заходу, центру та сходу України.















На прес-конференції волонтери групи продемонстрували зразки своєї продукції (славнозвісна на фронті шумська фірмова «Тушонка Козацька» і інші смаколики, що виробляються групою і доставляються на передову, а також журналістам був продемонстрований сухий пайок від МО України). Наша особлива подяка за допомогу у проведенні Анжелі Кардинал та Тетяні Тарасенко. Опісля координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін працював в прямому ефірі телеканалу TV-4 (о 14.00) також велика подяка усьому колективу та керівництву TV-4. Завершенням дня стала робота активістів у студії телеканалу ТТБ у передачі «Що робити». Показ відбувався об 19.30 в ефірі телеканалу, згодом запис передачі можна буде побачити на сайті ТТБ та на нашій сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 . Ми також висловлюєм щиру подяку колективу та керівництву телеканалу ТТБ. А також дякуємо усім журналістам Тернопілля за висвітлення діяльності групи.
Ігор Крочак, Прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації.(фото автора та Сергія Чабана)

31 липня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар