четвер, 9 лютого 2017 р.

Єдність заради перемоги

У четвер, 9 лютого, о 12:00 в готелі “Тернопіль” відбувся обласний круглий стіл "Єдність заради перемоги" ініціаторами проведення якого є Всеукраїнська мережа “Вільні Люди”.

Метою даного заходу було обговорення тексту звернення до парламентських партійних сил та громадськості озвученого на національному круглому столі, що проходив 22 січня 2017 року в м. Києві, із закликом розпочати внутрішній політичний діалог, припинити розбрат та об’єднатися навколо ключових для країни завдань заради збереження української держави.



До обговорення під час круглого столу, були долучені представники волонтерського руху, творчої інтелігенції, наукових кіл, бізнесових, ветеранських та громадсько-політичних організацій Тернопільщини.

У результаті проведення всі пропозиції від представників нашої області буде передано для Всеукраїнської робочої групи, що займається розробкою кінцевого тексту документу, який буде запропоновано підписати лідерам проукраїнських партій.

Крім того, наступного тижня вирішено провести ще один круглий стіл для участі в якому будуть також запрошені депутати Верховної Ради від Тернопільської області. Головним завданням цього заходу буде узгодження позицій громадськості та проукраїнських партій, щодо ключових для збереження та розвитку країни завдань.

https://www.facebook.com/vilni.te/photos/pcb.1280896311956715/1280894461956900/

Немає коментарів:

Дописати коментар