вівторок, 28 лютого 2017 р.

Вперше колектив з Бєларусі у «Koza Music Battle»

Брестський гурт «OWN CHARTER» змагатиметься у першому чвертьфіналі музичного конкурсу «Koza Music Battle» у Тернополі. Цей колектив відомий тим, що їх пісні увійшли у плейлист мобільної гри американської компанії. Разом з ними у першому батлі музичного конкурсу ділитимуть сцену гурти «Thema Coeli» зі Львова та «Vetka» із Дніпра.
Зі слів головного організатора, арт-директора бару «Коза» Ярослава Качмарського, вперше іноземний колектив бере участь у музичному конкурсі. І це означає, що «Koza Music Battle» стає все більш популярним.

Перший батл відбудеться у четвер, 2 березня о 19.30 год. у арт-барі «Коза». Вхід вільний».
Довідково:
*      OWN CHARTER, Брест, Білорусь (Stoner Rock/ Garage Rock/ Charter Roll/) 
Основна ідея групи – це простота і шалена енергія, яку колектив передає як у музиці, так і під час живих виступів. Тексти пісень не несуть особливого смислового навантаження, пропонуючи слухачам лише тему для створення особистої атмосфери.

Колектив записав 3 сингли і ЕР альбом «Black Cat», відзняли два лірик відео на пісні «Geometric Monster» і «Unknown Str.», виступили у фіналі Міжнародного музичного рок-конкурсу «X-Star 2016», їх пісні ввійшли у плейлист мобільної VirtualRreality гри «HOVR» Американської компанії Game Cooks Inc. из San Fransisco. 

Немає коментарів:

Дописати коментар