четвер, 15 лютого 2018 р.

Я люблю своє місто ЗА...


14 лютого о 13:00 у місті Тернопіль на сквері Тараса Шевченка біля годинника відбулась Всеукраїнська акція «Я люблю своє місто ЗА…», організована ініціативою ВГО Інститут «Республіка» «Активна Громада».



Представники ВІ «Активна Громада» цікавились у перехожих, за що саме вони люблять Тернопіль. Незважаючи на холодну та мокру погоду, мешканці залишили чимало думок-зізнань. Найчастіше тернополяни писали, що люблять своє місто за затишок, фонтани, краєвиди та добрі люди, хоча і окрім цього було вдосталь приємних та оригінальних зізнань.

Також активісти інформували учасників акції про можливість долучитися до обговорення питань, що будуть виноситися на публічні консультації. Люди висловили бажання вирішити проблеми міста, пов'язані з дорогами, школами та реставрацією місцевих пам'яток, адже всім серцем бажають розвивати туристичний Тернопіль, щоб показувати красу рідного міста приїжджим людям, і щоб воно запам'яталося їм чарівним затишним куточком на заході України, який завжди радий вітати гостей.

Закінчився захід “вільними обіймами” організаторів та учасників акції та інформуванням людей про інструмент «Ваша Думка», розроблений з метою створення умов для діалогу між громадянами й тими, хто приймає рішення.

За детальною інформацією звертайтеся до регіонального координатора ВІ «Активна Громада» Янчинської Юлії:

E-mail: ternopolyanka28@gmail.com

Номер телефону: 0680389391

Немає коментарів:

Дописати коментар