понеділок, 5 лютого 2018 р.

"Кіборги" знову в Тернополі

У Тернополі у Палаці Кіно триває показ славнозвісних "Кіборгів". Ще один сеанс о 19.30 нині.
Нагадаю, що допрем'єрний показ фільму відбувся торік, 1 грудня у Сінема Сіті Тернопіль за підтримки Тернопільська КіноКомісія/Творче об`єднання "КіноХвиля".
Стрічку представили виконавці головних ролей тернополянин Roman Yasinovskyi ("Гід"), Максим Тихомиров ("Мажор"), Вкітор Жданов "(Старий"), а також тернополянин Андрій Шараскін (камео),
котрий виступив консультантом фільму, адже особисто брав участь у захисті Донецького аеропорту , а ще - його перу належать окремі діалоги й поетичні рядки ....
""Кіборги" - це своєрідний феномен українського кінематографу, який нині, наче фенікс, відроджується з поперелу, - зазначає голова Тернопільської кінокомісії Леонід Бицюра. - За два місяці прокату він зібрав рекордний для національних фільмів бокс-офіс розміром 22 млн 252 тис. 882 грн. Фільм уже побачили 304 тис. 646 глядачів, і я певен, що не було жодного залу, який би стоячи не аплодував талановитим творцям на чолі з режисером Ахтемом Сеітаблаєвим".
А наймолодшим глядачем у Тернополі стала тримісячна Аня Сокирко. Малятко увесь фліьм не зводило погляду з екрану... Росте нове покоління українських кіноманів та патротів.

Немає коментарів:

Дописати коментар