суботу, 3 березня 2018 р.

У Кременці щодня знімають кадри нового фільму

25 лютого у Бережанах кінокомпанія “ІнсайтМедіа” (генеральний продюсер -Володимир Філіпов) спільно з Одеською кіностудією за підтримки Тернопільської кінокомісії (голова Леонід Бицюра) розпочнуть у Бережанах зйомки повнометражного художнього фільму за сценарієм Андрія Кокотюхи “Червоний. Без лінії фронту”. Стрічка стане продовженням історичної кінодрами “Червоний”, прем’єра якої відбулася торік на День Незалежності, і продовжує демонструватися у районах області

Події стрічки режисера Зази Буадзе розгортатимуться в період з 1935-го до 1945 року на територіях, які зараз належать до Тернопільської та Волинської областей. Вперше покажуть життя українців у міжвоєнний період, протистояння патріотів репресіям польських, німецьких і російсько-радянських окупантів. Данило Червоний пройде шлях від студента Кременецького ліцею до командира загону УПА. На цьому шляху він зустріне кохання, здобуде перемоги, зіткнеться зі зрадою та виправить власні помилки.
Якщо бережанські зйомки  були локалізовані довкола ратуші, то з 1 березня Кременець перетворився на суцільний знімальний майданчик. Щодня знімальна група, попри морози, знімають сцени нового фільму. Тож всі, хтот ще не бачив процесу зйомок, мають шанс відвідати Кременець, а , при збігу обставин, і у кадр потрапити.

Немає коментарів:

Дописати коментар