середу, 14 березня 2018 р.

Про перегріви

Проблема перегріву помешкань з року в рік турбує як Споживачів , так і нас, виробників теплової енергії та гарячої води. Звісно, це затратно та не економно. Та так збудована система теплопостачання міста. Щоб подавати гарячу воду - потрібно її нагріти. А так, як система теплопостачання та постачання гарячої води цілісна, та коли на вулиці тепло, то відповідно і в квартирах збільшена температура,.


Тому в Тернополі, відповідно до Програми модернізації централізованого теплопостачання, встановлюють індивідуальні теплові пункти, які забезпечать регулювання температури теплоносія у відповідності до погодних умов.

На сьогоднішній день в місті встановлено і запущено в експлуатацію 85 ІТП. В тих будинках, де є ІТП, відповідна температура, немає перегріву і цілодобово подається вода.

Зрозуміло, що відразу не можливо встановити ІТП у всіх будинках міста Тернополя. Але у тісній співпраці міської влади зі Світовим банком, ЄБРР, іншими інвестиційними фондами всі будинки міста планується обладнати індивідуальними тепловими пунктами з автоматикою погодного регулювання.

КП “ТМТКЕ”

Немає коментарів:

Дописати коментар