вівторок, 1 травня 2018 р.

Коли ти водій 18-ї маршрутки...

Коли ти водій 18-ї маршрутки маєш пам'ятати:
1. Графік понад усе! Ти не встигаєш, тому тобі начхати на пасажирів - ти летиш. Ну і що, що повний салон людей? Ну і що, що вагітна жінка ледь встигає вискочити перш, ніж ти закриєш двері. Ну і що, що ти закриваєш двері перед носом людини з інвалідністю, яка з усіх сил, як могла, намагалася встигнути. І тобі про це говорять інші пасажири!!! Усе це не має значення! Графік понад усе!
2. Святковий день, на маршруті три автобуси і ти майже бог, тобі можна все! Бо як тільки ти чуєш обурення від пасажирів у відповідь на твоє хамство, ти можеш послати всіх до біса і урочисто оголосити, що від "Подолян" ти не поїдеш, бо у тебе перерва ( і тут вже ніякий графік неважливий). Та й взагалі, тебе всі ці люди дістали, тому ти з'їжджаєш з маршруту!
3. Щоб ти не робив і як би ти себе не поводив, тобі, швидше за все, нічого не буде, бо усюди проблема з кадрами і робота в тебе нервова. А для кого це не аргумент - ідіть пішки або їдьте з водієм-камікадзе на власний страх і ризик( мовчки, щоб бува його не образити)!

Немає коментарів:

Дописати коментар