понеділок, 23 липня 2018 р.

Богатирські ігри серед команд ветеранів АТО


22.07.2018р. в м Хоростків Тернопільської області пройшли перші всеукраїнські змагання з силового багатоборства серед команд учасників АТО, в яких взяли участь команди з Івано-франківської, Харківської, Вінницької, Київської, Чернігівської, Тернопільської обласних спілок учасників АТО та представники 44 ОАБР.
Організатори змагань - Клуб зимового плавання "Нептун" та його керівник багаторазовий рекордсмен з силових видів спорту Василь Шевчук, Тернопільська обласна Спілка "Об'єднання учасників АТО Тернопілля", Управління молоді та спорту Тернопільської ОДА та Хоростківська міська рада, дякують всім учасникам, які подолали немалу відстань та взяли участь в змаганнях.
Наша мета - об'єднання учасників АТО України в єдине братство, дякуємо, хлопці, за участь і за перемоги! Чекаємо в гості на гостинній Тернопільщині! Слава Україні!

Хочемо також висловити подяку волонтерам, людям, які долучилися до організації та проведення всеукраїнських змагань, приємно, що ветерани АТО можуть об'єднуватися не тільки в боротьбі за свої права, але й у спортивних змаганнях!

Немає коментарів:

Дописати коментар