четвер, 5 липня 2018 р.

Виїзне засідання в Заліщиках

В четвер 05.07.2018 р. представники обласної Громадської Спілки "Об'єднання учасників АТО Тернопілля" взяли участь в панахиді за загиблими політв'язнями, яких знищили органи НКВС на залізничному мосту Кострижівка - Заліщики в 1941р., В історії України ця сумна подія названа Заліщицькою трагедією.
Також сьогодні відбулось друге виїзне засідання Громадської Спілки "Об'єднання учаснииків АТО Тернопілля" в м.Заліщики.
Були присутні - голова Заліщицької райдержадміністрації, заступник голови районної ради, керівники управлінь соціального захисту населення, охорони здоров'я, центру зайнятості, освіти, молоді та спорту, представники районних громадських організацій ветеранів АТО, матері учасників АТО, волонтери та воїни АТО.
Відкрив засідання голова райдержадміністрації, після чого керівники управлінь коротко доповіли про стан справ у сферах їх компетенції. Потім мав слово голова Заліщицької районої громадської організації ветеранів АТО.
Слово було надано голові обласної Спілки учасників АТО Тернопілля, який ознайомив присутніх з структурою, метою, основними завданнями та програмою діяльності обласної Спілки учасників АТО. Основним питанням стало забезпечення ліками онкохворих учасників бойових дій, психологічна реабілітація, санітарно-курортне лікування учасників АТО та членів їх сімей. На завершення голова обласної Спілки закликав всіх до комунікації, конструктиву та співпраці задля досягнення спільної мети щодо забезпечення прав і свобод учасників АТО та членів їх сімей, передбачених законодавством України.

Немає коментарів:

Дописати коментар