суботу, 14 липня 2018 р.

Твіттер-шторм #SaveOlegSentsov

Напередодні зустрічі американського і російського президентів, яка має відбутися 16 липня у столиці Фінляндії Гельсінкі, українці та іноземці масово тегають у соцмережі Twitter-сторінку Дональда Трампа. Вони просять його посприяти звільненню українського режисера Олега Сенцова, який перебуває у російській колонії.
"Дональде Трампе, нагадайте Путіну, що настав час звільнити Сенцова та всіх українців, які є заручниками Кремля", - йдеться в одному з повідомленнь, яке поширюють у мережі.
До акції вже приєдналося кілька відомих людей. Зокрема нардепка Світлана Заліщук, відома львівська органістка Олена Мацелюх, громадський активіст Віктор Загреба та тернопільський історик та краєзнавець Володимир Ханас.
.@realDonaldTrump remind #Putin it's Time to #FreeSentsov & all the Ukrainians being held hostage by the Kremlin #SaveOlegSentsov #Sentsov #CrimeaІsUkraine #WorldCup #Trump #Pompeo #Bolton pic.twitter.com/YjlZSQ4hW2 Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/07/13/301382-vryatuyte-sencova-ukrayinci-inozemci-shturmuyut-storinku-trampa-socmerezhi

Немає коментарів:

Дописати коментар