понеділок, 11 березня 2019 р.

" Тарас.Повернення" у Тернополі 12 березня

Продюсерський центр ІнсайтМедіа , Одеська кіностудія та Tanaris Production (Казахстан) запрошують на допрем’єрний показ художнього фільму «Тарас. Повернення», створеного за підтримки Державного агентства України з питань кіно  .
🔰Показ пройде🔰
📌12 березня 2019 року.
📌Початок о 18:00 год.
📌Палац Кіно
Зйомки фільму проходили в Києві, Одесі, у Білгород-Дністровську на території Аккерманської фортеці та Мангистауській і Алматинській областях у Казахстані.


Одеська кіностудія повністю забезпечила знімальний процес технічним обладнанням, унікальними історичними костюмами, а також організувала зйомки у своїх павільйонах.

Фільм розповідає про останні 3 місяці заслання Тараса Шевченка у Казахстані. Того літа поет, засланий на військову службу в російській царській армії, отримує повідомлення від друзів із Петербургу: його помилував особисто цар Олександр II.

Однак військове керівництво Новопетрівського форту не поспішає повідомляти Тараса про це й видавати указ про звільнення. Більш того, таємний агент з Петербургу намагається зробити все, щоби поет залишився тут назавжди.
⬇⬇⬇
Автором сценарію та режисером цього фільму став актор, літератор та режисер Олександр Денисенко.

Його сценарій у 2012 році переміг у Міжнародному конкурсі кіносценаріїв, присвяченому 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.
📹Оператором виступив Олександр Кришталович.

Ролі у фільмі виконують: Борис Орлов (саме він грає Кобзаря), Богдан Бенюк, Олександр Пожарський, Роман Луцький, Ганна Топчій, Акнієт Оринтай.
🔰🔰🔰
Виробництво: «ІнсайтМедіа» продюсерський центр, Одеська кіностудія та Tanaris Production (Казахстан)
За підтримки Державного агентства України з питань кіно

Режисер-постановник та автор сценарію: Олександр Денисенко
Оператор-постановник: Олександр Кришталович
Художник-постановник: Ігор Філіппов
Композитор: Мирослав Скорик
Саундтрек: Катя Chilly

Продюсери: Володимир Філіппов, Олександр Коваленко, Сергій Азімов, Дарія Азімова, Андрій Суярко, Алла Овсяннікова, Андрій Осіпов

Фільм представлять режисер-постановник та автор сценарію Олександр Денисенко , продюсер Volodymyr Filippov Володимир Філіппов, голова Тернопільської кінокомісії Леонід Бицюра
Також заплановане урочисте спецпогашення конверту та марки, присвяченій фільму.
⬇⬇⬇
Організатор показу КП "Тернопільська кінокомісія"

Немає коментарів:

Дописати коментар